BEAPHAR Máj ízesítésű fogkrém kutyáknak

Beaphar Máj ízesítésű fogkrém
Állatgyógyászati ápolószer
TERMÉKFORMA
Fogpaszta
A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE
Aqua, propylene glycol, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, silica, pentasodium triphosphate, hydroxyethylcellulose, ovum powder, CI 77891, cellulose gum, potassium sorbate, sodium benzoate, liver powder, sodium chloride, subtilsin, sodium citrate, disodium phosphate, glucose oxidase, catalase, calcium chloride, sodium formate.
CÉLÁLLAT FAJOK
Kutya
A KÉSZÍTMÉNY FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK
A Beaphar Máj ízesítésű fogkrém napi védelmet biztosít kutyája fogai számára. A fogkrém eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében valamint friss leheletet biztosít. Lepedék ellen: az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedék képződést okozhatnak a kutyák fogain. A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél enzimei segítenek a lepedék eltávolításában. Fogkő ellen: minden a fogazaton megtapadt lepedék kalcium sók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogtisztító gél olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével segítenek a fogkőképződés megelőzésében.
A készítmény máj ízesítése megkönnyíti az alkalmazást.
ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA
Az első fogmosás alkalmával hagyja kedvencét hozzászokni a fogkrémhez. Tegyen egy kis mennyiséget az ujjára, és engedje, hogy kutyája lenyalja. A legtöbb kutya szívesen elfogadja az ízesített fogkrémet. Ezután nedvesítse meg a fogkefét, és tegyen egy kis mennyiségű fogkrémet a sörtékre. Hagyja, hogy kutyája újra megkóstolja a fogkrémet. Emelje meg a felső ajkat és mosson meg pár fogat. Az első alkalommal csak pár szemfogat és őrlőfogat tisztítson. Mivel az íny a metszőfogak körül érzékenyebb, ezeket célszerű a következő fogmosásra hagyni. Fokozatosan szoktassa hozzá kedvencét a napi fogmosásához. Mindig biztosítson egy tál friss ivóvizet a fogmosás után.
ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK
Nem ismeretesek.
FIGYELMEZTETÉSEK
Kerülje az emberi fogkrém használatát kutyáknál, mivel annak habzó összetevői irritálhatják kutyája gyomrát.
LEJÁRATI IDŐ
Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 3 évig.
TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK
25oC alatt tárolandó.
CSOMAGOLÁS
100g-os tubus.
GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!
A FEL NEM HASZNÁLT ANYAG ÉS A HULLADÉK KEZELÉSÉNEK MÓDJA
A fel nem használt készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.
A GYÁRTÓ ÉS A FORGALMAZÓ NEVE ÉS CÍME
Gyártja: Beaphar BV.Raalte, Hollandia www.beaphar.com
Forgalmazza: Beaphar-Bio Hungary Kft. 1107. Budapest, Szállás u.6.
NYILVÁNTARTÁSI SZÁM
604/1/2014 NÉBIH ÁTI (100g)
Gyártási szám: {szám} vagy lásd a tubus
Minőségét megőrzi: {éééé.hh.nn.} vagy lásd a tubus.