HD TABLETTA étrendkiegészítő kutyáknak 100TAB

Beaphar HD tabletták (10568) 45x90

A HD (hip dysplasia = csípőízületi diszplázia) tünetei az izomfájdalom és merevség. A MSM* tartalmú HD tabletták nem gyógyítják meg a betegséget, de segíthetnek a sajgó izmok és ízületek fájdalmának enyhítésében. A HD tabletták fokozzák az ízületi folyadék termelődését, aminek erdményeképpen
-az ízületi gyulladások állapota javul (öregkori merevség esetén)
-a fájdalom esetenként teljesen megszűnhet
* az MSM (metil szulfonil metán) egy probiotikum, amelynek természetes forrásai a tejtermékek, zöldségek és gyümölcsök. Segítenek az immunrendszer erősítésében és közreműködnek a sejtek megújulási és gyógyulási folyamatában.

Napi adagja: az első 3 héten 1 tabletta /5 kg testtömeg, 3 hét után csökkenthető 1 tabletta/10 kg testtömegre. Visszatérő, megújuló fájdalom esetén térjen vissza az eredeti dózishoz, akár korlátlan időre is. A tablettákat egészben kell bevenni, nem pedig összetörve, vagy megrágva.

Összetétel: mikrokristályos cellulóz, ásványok.
Analízis: nyers fehérje 0,6%; nyers zsír 2,8%; nyersrost 29,4%, hamu 5%, nedvesség 0,5%; Kalcium 1,5%, foszfor 0,3%; kálium 1,0%;
Tartalmaz: cink 75 mg/kg; C-vitamin 50000mg/kg; E vitamin 1250 mg/kg; taurin 1000 mg/kg; L-karnitin 100 mg/kg. EU-ban engedélyezett tartósítószert tartalmaz.

A csípőízületi diszplázia a csípőízületek veleszületett rendellenességével kezdődik az egyik, vagy mindkét oldali ízületben. Az ízületek stabilitását adó szövetek könnyen lazává válnak. Az állatok beteg ízületei gyakran az ízületi felszínek közötti nagy hely, a nem megfelelő formájú ízületek, vagy nagyon gyors növekedés következtében alakulnak ki. Izomfájdalmak és merevség gyakran előforduló problémák ezeknél a kutyáknál. Az öregkori merevség következtében fellépő ízületi gyulladás, fájdalmas fertőzések okozta ízületi problémák, az ízületekben található túl kevés folyadék, stb. lehetnek a deformitások, s ezen keresztül a felállás és séta alkalmával jelentkező nagy fájdalmak okai.

A HD tabletta hatásai: A HD tabletták segítenek enyhíteni az ízületi problémák tüneteit. Az ízületi folyadék termelését serkenti, a támasztószöveteket erősíti, a gyulladást enyhíti. A felállás és séta alkalmával jelentkező fájdalmakat jelentősen csökkenti, bizonyos esetekben a tünetek teljesen megszűnnek. A HD tabletta alkalmazásával gyakran kiváló eredményeket lehet elérni idősebb, mozgási problémákkal rendelkező kutyáknál.

Tárolja az eredeti, jól (légmentesen) lezárt csomagolásban száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Forgalomba hozható(nap/hó/év): ld. a csomagoláson
Gyártja: Beaphar BV. Raalte, Hollandia www.beaphar.com
Forgalmazza: Beaphar-Bio Hungary Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6.