DUO-MALT malátás paszta macskáknak

Beaphar Duo-Malt malátás krém
Kiegészítő takarmány macskáknak

A Beaphar Duo-Malt krém segíti a macskák által lenyelt szőr természetes úton történő kiürülését az emésztőrendszerből. Ez a termék 2 hatást ötvöz 1 tubusban: Malátakrém (sötét barna): a szőrszálakat egy síkos réteggel vonja be, aminek következtében azok könnyen haladnak az emésztőrendszeren keresztül. BIO MOS (világos barna): a kondicionáló krém mannan oligiszacharidot tartalmaz, ami egy természetes összetevője bizonyos élesztősejteknek, s aktívan elősegíti az egészséges bélflóra kialakulását, fenntartását a cicáknál. Az egészséges bélflóra következtében jobb lesz az emésztés, erősebb lesz az immunrendszer, csökken a veszélyes baktériumok mennyisége az emésztőrendszerben.

Adagolás: Hosszú szőrű macskáknak: napi adagja egy 6 cm-es csík, amit adhatunk a napi eleséghez, vagy önmagában csemegeként. Rövid szőrű macskáknak: napi adagja egy 4 cm-es csík, amit adhatunk a napi eleséghez, vagy önmagában csemegeként. Hűvös helyen tárolandó.

Összetétel: olajok és zsírok, tej és tejtermékek, növényi származékok (maláta kivonat 12%, MOS 1%), élesztők, ásványi anyagok.
Analitikai összetevők: Nyers fehérje 12%, Nyers rostok 0.1%, Nyers olajok és zsírok 52%, Nyers hamu 3.3%, Nedvesítő anyag 3.7%, Kalcium 0.4%, Foszfor 0.3%, Nátrium 0.3%, Kálium 0.5%, antioxidánsok.

Tömeg: 100g