A Beapharról

Because Pets Are Family Too

Család, elérhetőség, minőség, gondoskodás – ezek az értékek a Beaphar sarokkövei, melyek egyben vállalatunk alapelvei is.

Kedvenceink a család értékes tagjai. A Beaphar hisz abban, hogy minden állattartónak egyszerű elérést kell biztosítani a minőségi ápolási termékekhez és a megfizethető gyógyszerkészítményekhez egyaránt. A Beaphar 86 országban kínál magas minőségű és mindenki számára hozzáférhető állategészségügyi, ápolási termékeket és tápokat házikedvenceknek és családjaiknak. De ez még nem minden.

Kutyáink, macskáink, házikedvenceink nem egyszerűen állatok, ők barátaink, a családunk részei. A Beaphar meggyőződése, hogy megérdemlik a legjobb gondoskodást, és a Beaphar ezt biztosítani is tudja. Szeretnénk, hogy minden kiskedvenc és a családjuk számára elérhetőek lehessenek a minőségi, megfizethető és megbízható állategészségügyi, szőrápolási, termékeink és tápjaink.

Ez az, ami motiválja dolgozóinkat- alkalmazottaink 9 százalékának van háziállata.

Fenntarthatóság

A Beapharnál elkötelezettek vagyunk, hogy a tevékenységünket még fenntarthatóbba tegyünk. Ma, jobban, mint korábban bármikor, felelősséget vállalunk a bolygónk fenntarthatóságáért, a mai családokért és a jövő generációkért.  A fenntarthatóságra vonatkozó aggodalmunk, a célunkból ered:  "Mindent megteszünk, hogy biztosítsuk kedvenceink, gazdáik, és bolygónk jóllétét, vigyázunk egymásra és a és az utánunk következő generációkra."

A Beaphar 1942-ben alapított családi válllakozás
Tudj meg többet

Kedvenceink és a család ereje

Az emberek és az állatok különleges kapcsolatban állnak. Az állatok sokunk kapcsolatát javítják a külvilággal, és bátoríthatnak minket, hogy a társadalom részesei legyünk. Az emberek és állatok közötti kötelék gazdagítja az életet, amely előnyös mind az ember, mind a háziállata egészsége és jólléte szempontjából.

Az állattartás életre szóló barátságot jelent. Kedvenceink életünk valamennyi szakaszában támogatnak minket: gyerekkorban fejlesztik a társas, érzelmi és kognitív képességeinket, felnőttkorban csökkentik a stresszt, segítenek megbirkózni a magánnyal és a hozzá kapcsolódó mentális problémákkal minden életkorban. Emellett a kutyatulajdonosok körében kisebb valószínűséggel jelentkezik depresszió, mint azok esetén, akik nem tartanak kutyát.

A kedvencünk állandó társunk, barátunk, aki felvidít minket, ha szomorúak vagyunk és mindig örömmel fogad minket, amikor hazaérkezünk. Ez a hűség a legjobb gondoskodást érdemli viszonzásul. Ezért kínálja a Beaphar a kiváló minőségű ápolási termékek széles választékát, hogy minden vásárlónk a megérdemelt gondoskodást biztosíthassa kedvencének, ugyanúgy, mint a többi családtagjának.

Alapértékeink

Családközpontúság

Ugyanúgy törődünk kedvenceinkkel, mint családtagjainkkal, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy gazdi és kedvence élvezhesse egészséges és boldog kapcsolatukat. Kedvenceink a családhoz tartoznak- ez az alapvető szemléletmódunk és elkötelezettségünk határozza meg tetteinket. A Beaphar családi vállalkozás, mi tudjuk, mit jelent a család. Kialakítunk egy sajátos összetartozás-, együttműködés- érzést : megbízunk egymásban, megértjük, támogatjuk egymást. Közvetlen kapcsolatot ápolunk valamennyi munkatársunkkal és ügyfelünkkel, biztosítva, hogy a többi család is tudjon gondoskodni szeretteik egészségéről és jóllétéről. Nagyra tartjuk az érzelmi köteléket gazdi és kedvence között, hiszünk abban, hogy javítja az életminőséget.

Hozzáférhetőség

ár-érték arányt kínálunk – termékeink megfizethetők az állattartó családok számára. Elköteleztük magunkat a megfizethető árak és a magas színvonalú áruellátás  mellett, anélkül, hogy engednénk a minőségből. Szolgáltatásaink és termékeink könnyen elérhetőek vásárlóink számára, a boltokban és az interneten egyaránt., bárhol megvásárolhatják, ahol keresik. Ügyfélszolgálatunk és szakértelmünk gyorsan, egyszerűen elérhető.. Vásárlóink, ügyfeleink, kollégáink, és mindazon érintettek rendelkezésére állunk, akik osztoznak értékeinken.

Minőség és Gondoskodás

Szeretjük az állatokat, és belülről motiváltak vagyunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk tevékenységünk minden területén. Elkötelezettek vagyunk a magas színvonal eléréséért és legjobb gyakorlat kialakításáért. Termékeink azt nyújtják, amit ígérnek és megoldják a mindennapi problémákat. Minőségi alapanyagokat használunk, gyártási folyamatunk szigorúan ellenőrzött, így biztosítva a kiszolgálást. Termékbiztonság, hatékonyság, kombinálva a fenntarthatósággal: ez áll a központjában minden tevékenységünknek – globálisan. Nagyra értékeljük vásárlóinkat, hosszú távú kapcsolatokat építünk és megbízható tanácsokat adunk a mindennapi ápolás, egészség és az állat jóllét területén. Elkötelezettek vagyunk ígéreteink betartásában és abban, hogy felülmúljuk a várakozásokat – mindig és mindenkor.