Beaphar Canishield tegen teken, vlooien, zandvliegen bij honden

A Beaphar Canishield® nyakörv megvédi kedvencét az élősködők hadától!

Egy egyszerű séta a kertben is borzasztóan veszélyes lehet! Egy pillanat alatt kedvencünket megfertőzhetik a bolhák vagy összeszedhet pár kullancsot, ami nem csak kutyusunk, de a mi napunkat is tönkreteheti. A Canishield megvédi kedvencét a bolháktól, kullancsoktól és a lepkeszúnyogoktól, hogy tényleg felhőtlenül teljenek a közös kalandok.

 Meddig nyújt védelmet a Canishield® nyakörv?
 

  • 6 hónapig kullancsok ellen (irtó hatás)
  • 16 hétig bolhák ellen (irtó hatás)
  • 5,5 hónapig lepkeszúnyogok ellen (írtó és repellens hatás)

     

Ismerje meg a Canishield®-et!

A Beaphar Canishield® hatóanyaga, a deltametrin fokozatosan szabadul fel a nyakörvet alkotó polimer mátrixból és a kutya testfelületét borító lipidrétegen keresztül terül szét. A deltametrin működése nem szisztemikus, azaz nem kerül a kutya vérkeringésébe, így az élősködőknek sem kell megcsípnie kedvencünket, hogy hatásos legyen. A különböző ízeltlábúakra azonban idegméregként hat. A hatóanyag felszabadulása a nyakörv hatékonysági idejének teljes tartama alatt zajlik.

Gond egy szál se, bármerre is járjon!

Beaphar Canishield® nyakörv 7 hetes kortól alkalmazható kutyákon és könnyen felhelyezhető. A legjobb hatás elérésért, alkalmazzuk a szezon elején, mielőtt a bolhák és a kullancsok éledezni kezdenek. Repellens hatása révén csökkenti a leishmaniasis kockázatát, amit lepkeszúnyogok közvezíttenek.

Gyakran ismételt kérdések

"A két méret közül melyiket válasszam a kutyámnak?" 
A Beaphar Canishield® nyakörv már 7 hetes kortól alkalmazható. A kisebb, 48 cm-es változat kis- és közepes testű kutyáknak ajánlott, míg a nagyobb, 65 cm-es inkább nagytestű kutyák részére lehet megfelelő választás. A méret a nyak vastagságától függ; felhelyezés után a túllógó részt ollóval el lehet távolítani.. 

"Úszás közben is viselheti a kutyám a nyakörvet?"
Bár a nedvesség nem befolyásolja a nyakörv hatásosságát, ha lehetséges, úszáshoz vegye le a Beaphar Canishield® nyakörvet a kutyáról. A termék hatóanyaga ugyanis károsíthatja a vízi élővilágot. A könnyen kezelhető csatnak köszönhetően a nyakörv rendkívül egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható.

"A nyakörv macskákon is alkalmazható?"
Nem, a Beaphar Canishield® nyakörv nem alkalmazható macskákon. A nyakörv hatóanyaga – a deltametrin – káros lehet a macskák szervezetére. Válasszon kínálatunkból kifejezetten macskák számára készült élősködők elleni készítményt!

Hosszan tartó védelmet nyújt megfizethető áron

Mariann
dog