Beaphar Sebkezelő spray és Sebkenőcs

A Beaphar Sebkezelő spray és Sebkenőcs a a felületes sérülések, valamint a száraz és irritált bőr megnyugtatására, védelmére és gyógyulásának elősegítésére szolgálnak. A Sebkenőcs természetes mézet és a Sebkenőcs propolisz tartalmaz. Tökéletesen alkalmazható horzsolásokra, sebekre, illetve kullancs vagy rovar csípések utáni kezelésre.  .

A méz és a propolisz tartalmú termékek több jótékony hatással bír:

  • Támogatja a bőr regenerációs folyamatait
  • Megnyugtatja száraz és irritált bőrt
  • Alkalmazható díszmadarak fején jelentkező pikkelyes bőrelváltozásokra (sebkenőcs)

     

A Beaphar Sebkezelő spray és Sebkenőcs alkalmazható kutyákon, macskákon, madarakon és kisemlősökön egyaránt..

Természetes össztevők

Méz

A méz egy természetes összetevő, amely hidratáló hatássa segít megtartani és megőrizni a nedvességet. A méz revitalizáló hatású a bőrre, továbbá fertőtlenítő és antibakteriális tulajdonságokkal is bír.

 

Aloe Vera

Az Aloe Vera egy természetes összetevő, amely javítja a száraz vagy sérült bőr megjelenését azáltal, hogy csökkenti a hámlást és helyreállítja a rugalmasságot. Támogatja a bőr regenerációs képességét is.

Kurkuma

Természetes fertőtlenítőszer antibakteriális/antimikrobiális tulajdonságokkal. A kurkuma megelőzi a bőr kiszáradását. Ez az összetevő segíti a sebgyógyulást és csökkenti a bőr kiszáradását.

 

Melyik terméket válasszam?

A Beaphar sebkenőcsben a méz gyógyító tulajdonságait kiegészíti a kurkuma és az Aloe vera, illóolaj tartalma pedig a felületes sebek, valamint a száraz és irritált bőr megnyugtatására, védelmére és gyógyulásának elősegítésére szolgál. A horzsolásokra kenve támogatja a bőr regenerációs folyamatait. A Beaphar sebkenőcs a díszmadarak fején jelentkező pikkelyes bőrelváltozásokon is alkalmazható.

A különlegesen összeállított Beaphar sebkezelő sprayben a propolisz gyógyulást segítő tulajdonságait kiegészíti a teafa olaj és az Aloe vera, az esszenciális olajok pedig a felületes sebek, valamint a száraz és irritált bőr megnyugtatására, védelmére és gyógyulásának elősegítésére szolgálnak. A horzsolásokra permetezve támogatja a bőr regenerációs folyamatait.

Beaphar wound ointment and spray

Ajánlott termékek