A Beaphar COMBOtec® elpusztítja az élősködők seregét!

Kedvencünket bármikor megtámadhatják a különféle élősködők, mint a bolha, kullancs vagy szőrtetű. A lehetséges fertőző betegségeken túl, kellemetlen, zavaró, viszkető érzés fogja befolyásolni kedvencünk napjait, amit például az is jelezhet, hogy folyamatosan vakarja magát, nyugtalanul viselkedésik és  különböző tárgyakhoz dörgölődzik. A Beaphar Combotec® hatékonyan bánik el az élősködőkkel,  és szünteti meg a vakarózást!

Hogyan működik a Beaphar COMBOtec® ?

a hatóanyag gyors hatást fejti ki a vele érintkező: 

  •  bolhára                
  •  kullancsra
  • szőrtetűre       
     
    Idegrendszeri zavart, majd elhullást okoz.  A bolhák 24, kullancsok és tetvek 48 órán belül elpusztulnak.Továbbá bolhák esetén 8, kullancsok esetén 4 hetes védelmet nyújt az új fertőzések ellen.

  +   védelmet nyújt otthonában bolhák  ellen.       
                                                                                                                                                                                                                          

Megakadályozza a vedlést, peterakást a kikelést és az éretlen fejlődési fázisból a kifejlett fázisba való alakulást.                                                                                     

Ismerje meg a Combotec-et®

A Beaphar Combotec® két aktív hatóanyagot tartalmaz: fipronilt és (S)-metoprént. A készítmény nem szisztematikus, azaz a hatóanyagok nem szívódnak fel az állat vérkeringésébe. Az irtó hatás az élősködők bőrrel való érintkezése útján érvényesül. Védelmet nyújt önálló bolhafertőzések, valamint azokhoz társuló, kullancsok és/vagy szőrtetvek okozta fertőzések ellen. Elpusztítja a bolhákat, és 8 héten keresztül véd az új fertőzések ellen. Elpusztítja a kullancsokat és 4 héten keresztül véd az új fertőzések ellen. Elpusztítja a szőrtetveket. Gátolja a bolhák petéinek, lárváinak és bábjainak fejlődését ( kutyák esetében 8 héten át), és ugyanennyi időn keresztül megakadályozza, hogy a kezelt állatok környezete a bolhák éretlen fejlődési alakjaival fertőződjön.

 

Hogyan válasszam ki a megfelelő terméket?

A Beaphar Combotec® Spot On már 8 hetes kortól alkalmazható. Az állat kezeléséhez mindig a testtömegének megfelelő pipettaméretet kell alkalmazni. Kutyák esetében 4 féle változatban: Kistestű kutyáknak (2-10 kg), közepes testű kutyáknak (10-20 kg), nagytestű kutyáknak (20-40 kg) és különösen nagytestű kutyáknak (40-60 kg). Az ötödik változat macskákon és vadászgörényeken is alkalmazható.